Un Mas (nog eentje dan)
Door: Niek en Rudolf
Blijf op de hoogte en volg Niek en Rudolf
25 Januari 2010 | Argentinië, Buenos Aires
Lieve Mensen,
Hierbij weer een kleine update van onze vakantie. Nadat Dolf weer hersteld was van de dunne poep zijn we een dag later alsnog naar de Argentijnse kant van de watervallen gegaan. Hier valt het water nog mooier dan in Brazilie en ook van dichterbij.
De dag er na was het tijd om te vertrekken naar het onbekende Paraquai.Idee hiervoor was om een keer wat anders te doen dan de rest van de Backpackers. Goed gelukt In Puerto de Inguazu in de Bus gestapt. Onder het luid zingen van No llores por mí, Argentina hebben we Argentinie verlaten en zijn we via Brazilie door gereisd naar Acunsion (hoofdstad Paraquai.) 6 bussen, 3 landgrensen, 10 uur, 2 verplichte hotdog om geld te wisselen voor de bus en een regenbui toen we een keer niet in de bus zaten zijn we bij ons hostel aangekomen. 4 nachten in Acunsion gebleven. Dag 1 de stad bekeken en alle mooie en lelijke Architectuur gezien. Dag 2 uitgerust tv gekeken en heel veel niks, dag 3 zijn we wezen abseilen en groten bekeken. Waar Dolf na tomaten zijn 2de grote angst heeft overwonnen. En dat is niet hoogtevrees maar de angst om naar beneden te vallen. Wat dus niet hetzelfde is!!! Wist Niek niet. Dag 4 vertrokken naar wat tot nu toe het hoogte punt is van onze trip. Encarnasion. Met de bedoeling om heel cultureel de ruines van de oude christelijke nederzetting te bekijken bleek er ook carnaval te zijn. Niks voor ons natuurlijk maar toch maar ff kijken. De foto's spreken voorzich denk ik. Echt niks voor ons. Oh ja de mensen daar stonden ook nog de hele tijd met een soort schuim/shampo in je ogen te spuiten. Heerlijk. Na nachtje carnaval toch nog naar de Ruines geweest.Want Dolf slogan is nog altijd s'avonds een vent s'ochtends een vent. Was erg cultureel. Mooi ook. Niek trouwens ook zijn eerste aanval van dunne poep gehad.
Op dit moment zijn we al weer in Argentinie (Posades) net over de grens van Paraquai. Morgen verder naar Sante Fe. Waar ons het volgende hoogtepunt van onze vakantie staat te wachten. Het Santa Fe bierfestival. Volgens de Lonely Planet is het met Live muziek. Wij hebben bedacht dat er ook wel eens bier zou kunnen zijn dus misschien toch iets voor ons. We laten het jullie weten.
KUS
Ps. In Paraquai is het engels nog niet doorgedrongen. Dus we hebben (lees Dolf) hard ons spaans geoefend. Het is Dolf al gelukt om een zin van 7 woorden te maken. Niek lukt dat geen eens in het Nederlands.
8ste wereldwonder CARNAVAL.
KUS
8ste wereldwonder CARNAVAL.
25 Januari 2010 - 21:40
Niet Jaloers:
goeie billen ;)
25 Januari 2010 - 21:54
Ook Niet Jaloers:
ppfff..je zou er bijna over nadenken bi te worden..wat is de natuur toch mooi:-) -
25 Januari 2010 - 22:06
Har En Hen:
Mooie lay-out, mooie natuur! Wat zullen jullie genieten. Ziet er goed uit mannen! Kus -
25 Januari 2010 - 22:19
Mma:
Ajax en 'rood-wit-blauw'...zijn jullie alweer in de buurt?? xx -
26 Januari 2010 - 07:49
Rens:
Erg cultureel hoor, lekkere wijven kijken en met je lelijke ajax outfit het straatbeeld van Asuncion verpesten!
Nou, ik ben wel jaloers...
want ik wil ook zulke billen! -
26 Januari 2010 - 08:11
Sjoerd:
prima locatie voor roze opblaaskrokodillen
delft ook echt te gek ;)
hou vol
Boks
G -
26 Januari 2010 - 12:30
Nico:
meer billen graag! -
26 Januari 2010 - 18:24
Roozjee:
Zo te zien echt rotweer bij jullie, hier wordt het gelukkig -10...
@ Niek: Het lek is boven, Jodan Boys 5 heeft eindelijk weer eens gewonnen!
@ Ruud: Nog vragen bedacht?
Ciao,
Roozjee
ps Obter a febre tifóide tanto de você! ;-) -
26 Januari 2010 - 19:22
Karel:
Wees maar blij dat je niet in Boskoop bent, want daar heerst de Zuid-Aziatische boktor.
Heeft Niek zijn billen eindelijk geschoren? -
27 Januari 2010 - 11:31
Jhoma:
met interesse het reisverslag weer gelezen Mooie en lelijke architectuur,maar, in de carnaval, zie je alleen mooie natuur.
gr. oeno -
30 Januari 2010 - 18:24
Rebekka:
Lieve Niek en Rudolf,
Wat een leuke verslagjes!! De foto's spreken voor zich!! Goeie natuur en mooie vrouwen?! Was het hier maar alweer zomer!
We 3en missen jullie.
kuskus
Rebekka,(ej en baby) -
30 Januari 2010 - 22:56
Jans:
Ziet er egt goed uit!!! Hier in het **** NL niets nieuws...... Goeie huisgenoot btw, heeft badkamer geschilderd :D
Geniet ervan!! Dikke kuss -
31 Januari 2010 - 19:00
Gerdine:
goeie combi ;-)
Gelukkig dat het met jullie tweeen het ok goed hebben!
Dikke kus,
Gurt